SamfunnsansvarSosialt regnskap IF Fløya 2020

 

IF Fløya er en klubb som tar sitt ansvar som en sentral samfunnsaktør i sitt nærområde på alvor

 

Identiteten til IF Fløya er bygger på en dugnadsklubb med engasjerte frivillige i alle ledd. Innsatsen til de frivillige er av uvurderlig betydning for nærmiljøet og for aktiviteten som klubben kan legge til rette for. Uten frivilligheten hadde ikke Fløya eksistert som klubb. I Fløya bidrar alle generasjoner på alle nivåer og i alle grupper til det gode samholdet, utviklingen og idrettsgleden i klubben. 

 

Barne- og ungdomslagene skaper idrettsglede og livslange minner fra fotballarenaen. I hverdagen har man en trygg og god ramme med treninger og kamper. Veteranene har faste møtetidspunkt for aktiviteter og sosialt samvær. Bueskytterne har egne tilpassede lokaler i Fløyahallen. Som eneste klubb i Nord-Norge har vi både et herre- og damelag på allnorsk nivå i toppfotballen. 

 

IF Fløya ønsker å utgjøre en forskjell. Gjennom IF Fløyas verdier "idrettsglede, attraktiv og utviklende", skaper de frivillige en sosial verdi som utvikler våre medlemmer til gode samfunnsborgere og bidrar til god fysisk og mental helse. Dermed bidrar klubben til utviklingen av sitt nærmiljø også. Vi legger til rette for både de som ønsker å bli gode idrettsutøvere og de som bruker idretten som en sosial arena. Kjerneaktiviteten vår er avhengig av en bærekraftig drift der prioriteringsrekkefølgen er HMS – Økonomi – Sport.

 

IF Fløya ønsker å være nytenkende og kreativ i sin drift. Vi har i 2020 sett muligheter til å utvikle oss videre og har kommet i gang med flere nye prosjekter i tillegg til å videreføre tidligere prosjekter.

 

-  IF Fløya er fungerende administrasjon for Aktiv på Dagtid. Dette er et tilbud i regi av Troms og Finnmark Idrettskrets og er tilpasset mennesker med ulike forutsetninger for aktivitet, som er helt eller delvis utenfor arbeidslivet.

-  IF Fløya er et flaggskip for kvinnefotball i Nord-Norge. Vi er vårt ansvar bevisst og ønsker å utvikle fotballmiljøene rundt oss. Dermed har vi startet et prosjekt for å dra ut å besøke, inspirere og utvikle spillere og trenere i Nord-Norge. Fløya skal reise ut til 13 steder i året, samtidig som vi har fadderordninger for våre A-lagsspillere med lokale lag i Tromsø og omegn. Sammen blir vi sterkere!

-  IF Fløya har utviklet en ny arbeidsplass i samarbeid med Tromsø ASVO as og NAV. Gjennom et skreddersydd opplegg blir dette en vinn-vinn - situasjon for alle parter.

 

Nøkkeltall for IF Fløya i 2020:

-  568 medlemmer

-  386 aktive idrettsutøvere

-  70 frivillige funksjonærer

-  Flere hundre frivillige på dugnader

-  2306 dugnadstimer av frivillige

-  2200 organiserte treningstimer i IFF-regi

-  Ukentlig møtested for veteraner

-  En ny arbeidsplass opprettet