Bli medlem / utmeldingHvordan bli medlemFørst send en e-post til post@floya.no eller thomas@floya.no om at spiller, født dato og år, adresse, tlf og mail, ønsker å bli medlem. Om det er en spesiell gruppe som ønskes må dette også beskrives med lagsnavn eller navn på trener/lagleder.


NB! Send epost og vent på svar før du fortsetter til neste trinn


 ●  Min Idrett brukerveiledning finner du her.

 ●  Kontingenter og avgifter finner du her.

 ●  Brosjyre for oppstart i klubben: Oppstart brosjyre.pdf


Når du har fått svar fra oss gå inn på minidrett.nif.no. Her administrerer du alle dine verv og medlemskap i norsk idrett. Hvis du ikke allerede er medlem velg «Ny bruker» å registrer dine personalopplysninger. Husk at det er dine og ikke ditt barns opplysninger som skal registreres her.

Det er på Min Idrett du administrerer personopplysningene om deg og dine barn, samt finner tilsendte kontingentkrav og andre avgifter fra klubben. Her vil også påmelding til idrettsarrangementer og kurs bli registrert. Registrering i minidrett.no er en forutsetning for at du/ditt barn skal være forsikret under aktivitet i regi av IF Fløya.


Registrer deg eller ditt barn i klubben:

Velg fanen medlemskap og finn ny klubb. Her velger du fylke, kommune, idrett og gren. Skriv gjerne inn navnet Fløya. Velg så Fløya IF og fotball eller bueskyting til høyre.
 

For foresatte:

Legg til nytt familiemedlem. Velg eksisterende eller ny registrering dersom ditt barn ikke er registrert fra før. Husk at andre idrettslag også bruker denne løsningen så hvis ditt barn har vært eller er med på annen idrett er de kanskje registrert før. Legg inn korrekte opplysninger, inkludert epost og mobil.


Registrer deg eller ditt barn i klubben:

Velg fanen Medlemskap og Finn klubb. Her velger du fylke, kommune, idrett og gren. Skriv gjerne inn navnet Fløya i søkeboksen. Velg så Fløya IF og fotball eller bueskyting til høyre.Utmelding


Ved utmelding i kalenderåret


Formelt registrert utmelding ut av IF Fløya skjes ved å enten logge på din konto hos minidrett.nif.no og sende utmelding der, eller sende en e-post til post@floya.no. Husk det er ikke tilstrekkelig å utebli fra treninger eller gi muntlig beskjed til trener om at du slutter.


Du vil ikke bli tilbakebetalt medlemskontingent, forsikring eller aktivitetsavgift*

*Hvis du avslutter medlemskapet før 30 mai kan du ved avtale bli tilbakebetalt opptil 50% av aktivitetsavgiften.


Eventuell overgang vil ikke bli godkjent hvis ikke alle kontingenter/avgifter er betalt. Alle kontingenter, avgifter og forsikringer skal betales gjennom minidrett.nif.no


Levert av IdrettenOnline