Emma deltok på regionsamling i Trondheim 2.-4.desember.

Postet av Fløya J19 den 5. Des 2016

Alle fem som deltok fra Troms Fotballkrets tar med seg noe hjem til sine respektive klubber. Helga bestod av kamp fredag, trening, analyse og spillersamtaler lørdag, samt kamp søndag. Alle fikk vist seg frem så nå er det bare å fortsette med det gode treningsarbeidet i egen klubb.

Dugnad i forbindelse med julemesse kommende weekend

Postet av Fløya J19 den 10. Nov 2016

Vi har en fått veldig sen forespørsel om vi kan bidra med dugnadstimer i forbindelse med julemesse som arrangeres i Fløyahallen kommende weekend. Hvis vi er litt tilpasningsdyktige og fleksibel gir det oss mulighet til å avhjelpe klubben samtidig som vi kan tjene nærmere kroner 20.000 til laget (timene fordeles relativt likt mellom jentene).

@ spillere; dere alle er satt opp på vakter i kiosk/kantine. De som skal på kretskamp har lengre vakter på lørdag, mens øvrige også må ta vakter på søndag.

@foresatte: vi har behov for 5 voksne som kan dele vakter på lørdag og søndag, ansvarlige i kiosk/kantine. Det kommer til å være andre voksne fra Fløya der. I tillegg har vi behov for en billettvakt lørdag.


Under fanen med "Bilder" finner dere oversikt over deres tildelte vakter.


Ber dere bekrefte om dere kan ta oppsatte vakter eller kan bytte internt (avtal dette direkte med annen spiller) innen kl. 18:00 i dag.

Ber også om at foresatte som har anledning til å bidra melder innen samme tidspunkt hvilken vakt de kan bidra med.

Så krysser vi fingrene og håper dette lar seg løse.