IF Fløya Søker daglig leder

Postet av Fløya IF den 12. Des 2019

Om Idrettsforeningen Fløya. IF Fløya har over 400 medlemmer og netto omsetning på ca. 5 millioner. IF Fløya utøver to idretter, fotball og bueskyting. Fløya er representert i allnorsk fotball både for kvinner og menn. I tillegg består idrettsforeningen av over 10 barnefotballag, ungdomslag, seniorlag samt en lekegruppe som introduksjon til fotball for barnehagebarn. Idrettsforeningen eier egne idrettsanlegg gjennom et heleid aksjeselskap Fløya Anlegg AS. Anlegget består blant annet av innendørs og utendørs kunstgressbaner samt innendørs bane for bueskyting. Fløya Anlegg AS har en årlig omsetning på rundt 8 millioner. 


Vi søker daglig leder til IF Fløya. Stillingen er et 3 års engasjement med mulighet for forlengelse.

 

Daglig leder i IF Fløya skal være en administrativ ressurs for sportslige aktiviteter, lag og hovedstyret. Våre samarbeidspartnere er viktig for klubben, som daglig leder forstår du verdien av samarbeid og relasjonsbyggende arbeid. En stor del av ditt arbeide vil være planlegging og gjennomføring av inntektsbringende aktiviteter. Du vil være arrangementsansvarlig for hjemmekamper i allnorsk serie og cup, og ha ansvar for å følge opp NFFs retningslinjer og forvaltning av FIKS. Du vil ha ansvar for markedsføring og utleie av våre anlegg. Og i tett samarbeid med administrasjon og styret i Fløya Anlegg AS vil du også bistå i videreutviklingen av anlegget.  Våre trenere og funksjonærer med arbeidsavtaler vil være underlagt deg og ditt personalansvar.

Fløya har også et samarbeid med Troms Idrettskrets rundt Aktiv på Dagtid som håndteres av daglig leder noen faste timer i uken.

Du får ansvar for økonomistyring, budsjettering og rapportering til hovedstyret i IF Fløya. 

Vi søker etter en leder med: 

  • Administrativ erfaring fra idrettslag eller lignede arbeide

  • Gode lederegenskaper og erfaring med markedsaktiviteter og relasjonsbygging

  • God kjennskap til økonomistyring og budsjettering

Det er ikke et krav men en fordel med administrativ erfaring fra fotball i allnorsk serie.

Egenskaper vi ønsker hos deg som leder: 

  • Selvgående og strukturert

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Utadvendt og omgjengelig

  • Fleksibel i forhold til arbeidstid og mengde

IF Fløya kan tilby:

  • Spennende arbeidsoppgaver i en klubb som ønsker å legge til rette for idrettsglede og høy sportslig aktivitet i trygge omgivelser

  • Mulighet til å utgjøre en viktig premissleverandør for klubbens ambisjoner om å alltid heve sportslig nivå og kompetanse

  • Fleksibel arbeidstid og lønn etter avtale

Henvendelser om stillingen kan gjøres til hovedstyrets leder Petter Dahl. Telefon 90 99 99 17.

 

Søknadsfrist til 5. januar 2020.

 

Søknad og CV sendes til Petter Dahl på epost: p.dahl.post@icloud.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.