Tøff seriestart for både damene og herrene

Postet av Fløya IF den 14. Jul 2020

Endelig skulle vi få muligheten til å sparke i gang årets sesong! Søndag serieåpnet damelaget mot ØHIL på bortebane. Etter en jevnspilt første omgang scorer vertene like før pause. I andre omgang får vi fire nye baklengsmål som gjør at resultatet til slutt blir 5-0. Vikarierende lagleder, Brede Gjestvang konkluderer med at vi taper mot et sterkt ØHIL, men at kampen var mer jevn enn det resultatet tilsier. Vi skaper flere gode sjanser til å score men må bli tøffere innenfor begge 16-meterne for å vinne disse kampene.


Herrelaget debuterte i PostNord-ligaen med bortekamp mot et VIF2 lag med hele 9 A-lagsspillere. Til tross for dette er det vi som har mest ball i en sjansefattig første omgang. I andre omgang legger VIF2 et stadig større press på oss, noe som resulterer i uheldig baklengsmål etter en corner på slutten av kampen. De fleste spillerne våre debuterte på dette nivået i denne kampen og herrene la ned en heroisk innsats.


I en annerledes og tettpakket fotballsesong 2020 har vi ikke tid til annet enn å se framover og til helgen er det nye muligheter for å slå tilbake på Fløya Arena for både dame- og herrelaget. Damene møter Amazon Grimstad på lørdag klokken 17.00. Herrene skal i aksjon mot Skeid på søndag klokken 16.30. Les mer om tilskuer- og billettinformasjon i egen sak.

Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.