Jonas Johansen er ny utviklingsansvarlig i IF Fløya

Postet av Fløya IF den 9. Sep 2020

IF Fløya har ansatt Jonas Johansen som ny utviklingsansvarlig i klubben fra og med 1. januar 2021. Brede Gjestvang som overtok stillingen midlertidig i august går tilbake til sin opprinnelige stilling som hovedtrener for Fløya damer 2.

 


Jonas er en av de største profilene i Nordnorsk fotball de siste 20 årene. Erfaringen som spiller, trener og spillerutvikler kombinert med innovative tanker rundt moderne spillerutvikling passet perfekt med IF Fløya`s strategier for fremtiden. Jonas har blant annet hatt tett oppfølging av den tidligere Fløya-spilleren og nå Manchester United-klare Isak Hansen-Aarøen.

 

Velkommen skal du være Jonas!

 

I en kommentar til www.floya.no sier Jonas:

For meg er dette en kjempespennende utfordring som jeg gleder meg til. Jeg kommer fra en fotballfamilie som er oppfostret i Fløyaland selv om vi er kjent som en TIL-familie. Jeg har 3 søstre der 2 av de har spilt lenge for Fløya og jeg har sett uendelig mange Fløyakamper. Denne jobben «trigget» meg veldig da jeg de siste årene har jobbet med spillerutvikling i TIL og har mange tanker om hvordan dette skal utføres på. Mine tanker om jobben er at vi som klubb skal skape et utviklingsmiljø der spillerne og trenerne får et sterkt eierforhold til sin egen utvikling. Et eksempel på dette er hvis jeg som trener mener en spiller trenger å utvikle en ferdighet, men spilleren selv ikke er enig, kommer vi ikke langt. Spillerne selv må være utvikling orienterte og være med på å forme sin egen utvikling. Ellers mener jeg at fasilitetene og anleggsbiten rundt Fløyabanen er av topp standard og gir en kjempemulighet for fortsatt utvikling av klubben som helhet. Heia Fløya!!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.