Mikael takker for seg

Postet av Fløya IF den 28. Nov 2020

Vår meget dyktige hovedtrener for herrelaget takker for seg etter et lærerikt år med opp og nedturer i Fløya. Sportslig sett ble det som forventet et tøft år men Mikael, teamet og spillerne har holdt motet oppe og vist karakter gjennom hele sesongen. Det har vært stor fremgang etter noen tøffe kamper i starten av sesongen, noe som gir troa på at vi kan ta ytterligere steg neste år. Dessverre blir det uten Mikael som søker nye utfordringer i TIL.


"Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten i Fløya. Det har vært et artig år, selv med dårlige resultater. Jeg har lært mye og fått venner for livet. Vil også takke styret og administrasjonen for all tillitt og hjelp gjennom sesongen."


Mikael har som ung trener kommet inn som et friskt pust med sitt engasjement og moderne tilnærming til trenerfaget. Han gikk uredd til en tøff oppgave som hovedtrener i PostNord-ligaen og har tatt store steg med en ung og sulten spillergruppe. Mikael har også fulgt opp yngres lag og trenere som har ønsket inspirasjon i treningshverdagen. IF Fløya takker for innsatsen og ønsker Mikael all lykke i fremtiden.


På gjensyn!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.