IF Fløya representert med 7 spiller i helgens internkretskamp.

Postet av Fløya J19 den 5. Feb 2017

Det var duket for ny internkretskamp i Skarphallen i dag for spillere født i 2001 og 2002. IF Fløya var representert med 7 spillere etter at Sara og Kaia hadde måtte melde forfall med skader og sykdom.


Kampen endte 1-7 og av smilene er det lett å lese hvilket lag som gikk av med seieren denne gangen.


Bursdagsbarnet til venstre, Kamille, måtte godsnakkes med før smilet kom på plass. Hun ble veldig alene på topp og litt hodepine satt nok en demper for den ellers så målfarlige spissen. Nora gjorde en solid innsats som back og stopper, og det samme gjorde Emma på motsatt ende av banen. Ida fikk markert seg godt, men hadde nok helst sett at hun fikk spille på høyresiden. Christine, Stine C. og Stine F. skrev seg alle inn i målprotokollen med henholdsvis tre og to mål hver. En litt småsyk Christine kom inn i andre omgang og kunne gå av banen med ekte hattrick, godt hjulpet av fine gjennomspill fra de andre jentene.


Da er det bare å vente 14 dager til kretslaget tas ut til kommende regionsamling om en måned. Det vil være plass til 6-7 jenter fra hvert av årskullene, og forhåpentligvis blir det mange i uttaket av de som ikler seg grønn trøye til daglig i .


256 Kommentarer

Kommentarer

— Guest