Invitasjon Fløyaturneringa 2017

Postet av Fløya IF den 14. Nov 2016

Invitasjon Fløyaturneringa 2017 Fløyahallen fredag 27.1. – søndag 29.1.

Vi har den glede å invitere alle mini- og lille-lag fra hele Troms fylke til vinterens store fotballopplevelse for alle under 12 år i Fløyahallen.

Se også: www.floya.no.Påmelding her.Frist for påmelding: 13. januar.

Da er det klart for påmelding til Fløyaturneringa 2017. I 2016 var det 120 påmeldte lag og dette er maks av vi kan ha av påmeldte lag. Fløyahallen vil bli fylt med fotballglede både fredag, lørdag og søndag. De enkelte klassene og puljene vil bli avviklet i løpet av noen timer en av dagene.

REGLER -KAMPER – LAG – SPILLERE

Hvert lag får minst 4 kamper à 17 minutter. Lagene vil så langt det lar seg gjøre bli inndelt i puljer etter fødselsår med 5 lag i hver pulje. Hvert lag består av keeper og 4 utespillere. Etter avtale lagene imellom kan lagene stille med flere utespillere. Dette må avtales i god tid før kampstart. Kampene avvikles på 1/3 bane i Fløyahallen.De yngste spiller sine kamper i gymsalen i 3. etg.

Vi vil tilstrebe at de eldste klassene får spille sine kamper i den midterste hallen da denne er størst. I de yngste klassene gjør vi også banen noe kortere. Utspark fra keeper er ikke tillatt i klassene 11- og 12 år når ballen har vært ute av spill. Vi gjør oppmerksom på at et lag som ligger under med 5 mål kan sette inn en ekstra utespiller. Ved ti mål kan enda en spiller settes inn.Utover bestemmelser som fremgår av denne invitasjon vil kampene avvikles etter NFF`s reglement for barnefotball. https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregl...

Frist for påmelding: 13. januar.

Påmelding her.

Påmeldingsavgift 3er fotball kr. 700,-.

Påmeldingsavgift øvrige: kr. 1.200,- pr lag.

Det vil bli medaljer til alle.Premieutdeling og fotografering av lagene i sosialrommet etter lagenes siste kamp.Kampoppsett vil være klart senest mandag 23. januar.

Info også pr e-post til registrert kontaktperson, på www.floya.no og vår facebookside.

OVERNATTING

IF Fløya kan tilby godkjente lokaler for OVERNATTING til utenbys lag.Kontakt Magne Ripman, mobil 957 55 438 eller e-post magne@floya.no for nærmere info.

Velkommen til Fløyaturneringa 2017


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.